perjantai 5. huhtikuuta 2019

Kevättä / It's Springtime

Tein alkuvuodesta jukkapalmuja kreikkalaisen talon pihaa ja parveketta ajatellen. Käytin voimapaperia ja rautalankaa. Rungon sisällä rautalanka sallii rungon taivuttelun sopivaan asentoon.


Kastelukannuun sovelsin samanlaista kartongintaivuttelua kuin edellisen päivityksen vuokiin. Kaavat syntyivät tehdessä. Maalasin kannun ensin mustalla, sitten hopean värisellä akryylimaalilla. Kasviravinnepullo on fimoa.


Jukkapalmujen ruukut ovat puurinkuloita luultavasti jostain lasten rakennussarjasta.


Vanhan massatangon loppu taipui vielä anopinkieliksi. Pikkukaktus on Hannan neulekurssilla virkattu muistaakseni 0,6 mm:n koukulla. Se löysi vihdoin paikkansa Tiinan keramiikkaruukusta. Pikkuhiljaa parvekeistutukset täydentyvät, ulkoapäin täällä alkaa olla asutun näköistä.


Kevätaurinko paistaa sisään melkein kuin paljon etelämpänä.


Parvekkeen alle ovat pääskyset alkaneet rakentaa pesiä (fimoa ja niintä). Pesistä alkoi viime vuonna muovailuinnostus, jonka kaikkia tuloksia en ole vieläkään ehtinyt kuvaamaan. Ehkä joku päivä uskaltaudun tekemään itse pääskysetkin räystään reunalle, kovin siroja kun ovat.


Nukkekoti on tässä taas keittiön pöydällä. Haaste tämän talon kanssa on, että sen sijainti on liian hämärä ja ahdas voidakseni kuvata sitä paikoillaan kaapin päällä. Sitten kun alan sitä sisustamaan, kaikki on kiinnitettävä tacky waxilla...

Ai että tykkään keväästä ja lisääntyvästä valosta! Palaamisiin.

4 kommenttia:

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.