Muistelin kesällä kauppoihin tulleita kirsikoita. Tummanpunaisia, melkein mustia ja tavattoman makeita. Kun opettelee pyörittämään palloja kolmella sormella yhtäaikaa, nämä eivät ole vaikeita tehdä.
Ohjeista saan taas kiittää Angie Scarria. Kirsikkaohje löytyy hänen kirjastaan Angie Scarr's Colour Book - Nature's Colours For Polymer Clay.
Lautaselle liimatut hedelmät ovat lakattuja, irrallaa ja vaa'assa olevat kirsikat lakkaamattomia. Ero on aika suuri.
Satsuman ohjeen löysin Angien kirjasta Miniature Food Masterclass - Materials and Techniques for Model-makers.
Talousvaaka on myös fimosta tehty, sovelsin Marian uusimman kirjan ohjetta.
Se ven muy bien! tanto las cerezas como las mandarinas,bravo!
VastaaPoistaBesos.
Muchas gracias Pilar!
PoistaYour sculpting of sweet and delicious cherries is Inspiring, and I Love the way you are displaying them on the scale. I also have LOTS of admiration for the peeled oranges and melon slices. You are Very Talented Riitta!
VastaaPoistaThank you again Elizabeth! I need more practise though...
PoistaSe vé todo genial !!
VastaaPoistaGracias Eloisa!
PoistaMiniature fruits look great!
VastaaPoista