keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Nukenrattaat / Doll stroller

Taas sataa, hyvä päivä askarteluun. Otin käyttöön rasian nimeltä Keskeneräiset Projektit. Se on riittävän pieni, jotta mikään ei voi jäädä sinne pitkäksi aikaa. Nyt yhtä sun toista pitkään keskeneräisenä ollutta valmistuu, koska rasia on pöydälläni jatkuvasti näkyvissä.

Kartanon lapsille valmistui nukenrattaat. Kuomu on ohutta nahkaa ja paperipäällysteistä rautalankaa. Korin olen punonut paperinarusta, pohja on puuta ja renkaina puuhelmet.

Mainio pikkutyttö on ruotsalaisen Tant Grönin posliininukke, jonka olen pukenut. Vaunuissa makaa tekemäni fimonukke, jonka vaatetuksen haluaisin runsauttaa paremmin aikakautta vastaavaksi.

Kerään edelleen rohkeutta ja ideoita palatakseni kartanon sisustuksen pariin. Olin miltein jo palaamassa, kun löysin kaapistani kasan kaikenlaista keskeneräistä.

Tervetuloa uudet lukijat, toivottavasti viihdytte.

8 kommenttia:

 1. I LOVE your tiny doll pram Riitta! It looks perfect for your lovely little girl to be taking her favorite dolly for a stroll around the nursery in! And a Great job with the leather hood too! :D

  elizabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Elizabeth! I like a lot of this little girl stepping tip toe. She is still missing shoes though. Leather hood was my first adventure with this kind of structure luckily more success than failure.

   Poista
 2. Sooo cute pram! the doll looks very nice too.

  Magda

  VastaaPoista
 3. Onpas somat rattaat - ja soma on työntelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, ylin kuva on söpöintä, mitä olen tehnyt pitkään aikaan...

   Poista
 4. Suloiset nukenvaunut! Kaiketi pitäisi myös kaivaa keskeneräiset rasia esiin, mutta ihan kuin nyt paistaisi aurinko, eli ryntään ulos, ennen kuin se taas piiloutuu pilven taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja, kesä on oikukas tänä vuonna ja nukkekodit jaksavat odottaa.

   Poista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.