maanantai 27. heinäkuuta 2015

Forssasta / From Forssa old toy fair

Sain eilen osallistua huikeille Forssan markkinoille. Eihän siinä tungoksessa ja omassa kiihtymyksessään taidokkuuden ja miniatyyrien määrästä edes huomaa kaikkea. Onneksi voi nauttia vielä toisten blogien välityksellä tapahtumasta. Esittelen tässä tärkeimmät täsmähankintani :)


Ostin kartanon mummolle hartiahuivin Hannalta, pikkuruinen pitsiliina on Tiinalta.


Hattu ja hylly koreineen ovat tietysti Erjan tekemiä. Tällaisen kun saa käteensä, on pakko käyttää hiekkapaperia kaikkiin tehdaskiiltäviin huonekaluihin. Avaimet Marian ja Esan kaupasta.


En tiedä, mikä tässä raa'assa linnussa veti minua puoleensa Mirjan kiusauksia täynnä olevassa pöydässä.


Mielen jääkaappi löytyi Marian ja Esan kaupasta ja todella näyttää jääkaapilta. Sisällä olleet muovitölkit, -makkarat ja -kanan annoin 10-vuotiaalleni, joka sai tuliaisiksi korkeamman jääkaapin. Nyt voisin saada rakennettua taiteilijan taloon keittiön.

13 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia. Forssa on kyllä aina Forssa. Siellä näyttää olevan meidän eturivin "osaajamme" pöytineen ja ihanine houkutuksineen, joita sitten itse kukin koettaa vastustaa, ettei budjetti pahasti paukkuisi. Onnea vaan kivoista löydöistä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat. Kyllä minäkin olisin tuohon lintuun iskenyt kynteni. :) Oli kiva nähdä siellä, vaikkakin tosi pikaisesti ja univajeesta sumuisena.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille! Kummallista, miten ostaminenkin vaatii taitoa, onneksi minulla oli mukana asiantuntemusta Iinan ja Kaisan muodossa ;) Muutaman sanan lisää olisin voinut vaihtaa Hannankin kanssa, mutta kun siellä oli niin hektistä...

  VastaaPoista
 4. What does all beautiful !!! And well done! I really like your blog and your thumbnail. Best wishes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Marzenna! These are my shoppings from miniature fair and well done by other people :)

   Poista
 5. Ihanaa, että pikkuinen liina päätyi Syreenikujalle.
  Superihania muita ostoksia olet myös tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Ah mikä hartiahuivi!! Kun itse on myyntipöydän takana, eikä pääse ostoksille heti aamusta, on ihana käydä katselemassa mitä kaikkea siellä olikaan tarjolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin huivia jo Hannan blogissa, ihana kun sain sen. Kiitos Hanna! Vaikka ei olisikaan myymässä, ei millään voi huomata kaikkea siinä paljoudessa ja on kiva katsella blogeista mitä toiset ovat löytäneet...

   Poista
  2. Hienoja ostoja! Minä meinaan jotenkin aina häkeltyä markkinoilla ihanasta tavarapaljoudesta, enkä meinaa nähdä yksityiskohtia. Jälkeenpäin huomaan, että ai tuommonenkin olisi ollut kiva. No, onneksi tavaraa riittää jo kotonakin. Tämän vuoden markkinaostokseni olivat hyvin harkitut. :)

   Poista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.