Croissantit ja omenaviinerit olen tehnyt varmaan jo viime vuonna, ne saivat eilen seurakseen suklaacroissantteja (pains au chocolat) ja rusinapullia (pains aux raisins). Ohjeen katsoin Nathalie Gireaudin kirjasta Miniatures en Pâte Fimo.
Leipäkokoelmani on myös karttunut tällä viikolla melkoisesti. Leipää on vaan niin kiitollista tehdä. Ranskanleivän tekoa opiskelin Marian ohjeesta, muut ovat edellä mainitusta kirjasta tai omasta päästä.
Wow . I am amazed.!!!! Your miniatures are adorable. I love the bread. These all details are fantastic. Pancakes are beautiful too. You are amazing miniaturist.
VastaaPoistawarm hugs
Thank you Niele - these are easy to make.
PoistaKaikki näyttää niin herkulliselta!
VastaaPoistaKiitos, ruuan kuvaamisesta ei koskaan tiedä, miten onnistuu varsinkaan minikoossa :)
PoistaVoi jestas miten herkullisen ja aidon näköisiä! Voisi melkeimpä tuntea vastapaistetun leivän tuoksun näitä katsellessa!
VastaaPoistaKiitos K, hauskaa puuhaa jos vain on aikaa.
PoistaVau! Ei ole vähään aikaa leivästä puutetta :)
VastaaPoistaEi ole joo. Huomasinpa että leipälautoja on vain yksi ja korejakin voisi olla lisää...
PoistaOnpa onnistuneita leivonnaisia!
VastaaPoistaEsa bollería y el pan tienen un aspecto delicioso!. Un saludo, Eva
VastaaPoistaMinejä vissiin kuittennii nämä leipomukset? :)
VastaaPoistaIhan 1:1 herkulta näyttävät.
Minejä kyllä, huomaa tulitikku pöydän vasemmassa etureunassa ;)
PoistaKiitos Piikko
Montaa sorttia olet leiponut. Näyttää niin upeilta ja herkullisilta koostaan huolimatta.
VastaaPoistaVoi, kun osaisin tehdä tuollaisia herkkuja! Onneksi sinulla on hyvät linkit, niin löytyy kunnon ohjeet ja jonain päivänä saatan itsekin aloittaa minileivonnan.
VastaaPoista