lauantai 4. heinäkuuta 2015

Leivontaa / Baking days

Helle on nyt Helsingissäkin, mutta sehän ei estä leipomista. Onnistuin minäkin tekemään lättyjä! Hyvä ohje löytyy vaikka täältä.


Croissantit ja omenaviinerit olen tehnyt varmaan jo viime vuonna, ne saivat eilen seurakseen suklaacroissantteja (pains au chocolat) ja rusinapullia (pains aux raisins). Ohjeen katsoin Nathalie Gireaudin kirjasta Miniatures en Pâte Fimo.


Leipäkokoelmani on myös karttunut tällä viikolla melkoisesti. Leipää on vaan niin kiitollista tehdä. Ranskanleivän tekoa opiskelin Marian ohjeesta, muut ovat edellä mainitusta kirjasta tai omasta päästä.





14 kommenttia:

  1. Wow . I am amazed.!!!! Your miniatures are adorable. I love the bread. These all details are fantastic. Pancakes are beautiful too. You are amazing miniaturist.
    warm hugs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Niele - these are easy to make.

      Poista
  2. Kaikki näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ruuan kuvaamisesta ei koskaan tiedä, miten onnistuu varsinkaan minikoossa :)

      Poista
  3. Voi jestas miten herkullisen ja aidon näköisiä! Voisi melkeimpä tuntea vastapaistetun leivän tuoksun näitä katsellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos K, hauskaa puuhaa jos vain on aikaa.

      Poista
  4. Vau! Ei ole vähään aikaa leivästä puutetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole joo. Huomasinpa että leipälautoja on vain yksi ja korejakin voisi olla lisää...

      Poista
  5. Onpa onnistuneita leivonnaisia!

    VastaaPoista
  6. Esa bollería y el pan tienen un aspecto delicioso!. Un saludo, Eva

    VastaaPoista
  7. Minejä vissiin kuittennii nämä leipomukset? :)
    Ihan 1:1 herkulta näyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minejä kyllä, huomaa tulitikku pöydän vasemmassa etureunassa ;)
      Kiitos Piikko

      Poista
  8. Montaa sorttia olet leiponut. Näyttää niin upeilta ja herkullisilta koostaan huolimatta.

    VastaaPoista
  9. Voi, kun osaisin tehdä tuollaisia herkkuja! Onneksi sinulla on hyvät linkit, niin löytyy kunnon ohjeet ja jonain päivänä saatan itsekin aloittaa minileivonnan.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.