torstai 19. tammikuuta 2017

Leivontaa / Playing with clay

Hyvää alkanutta vuotta 2017! Joulusta lähtenyt ruokainnostus on jatkunut eri teemoilla näihin päiviin. Koetan purkaa sumaa ja kuvata esineeni pilvisistä päivistä huolimatta.

Youtubessa olevat minua inspiroineet opetusvideot löydät täältä (lasagne) ja täältä (pasta-annos). Jälkimmäisessä videossa tehdään tortellineja, raviolit minulla olikin ennestään tehtyinä.

Suola- ja pippurisirottimet ovat lasihelmiä, joiden yläosan tein polymeerimassasta ja käsittelin ennen uunissa kovetusta hopeanvärisellä jauheella (askartelukaupasta).


Muut astiat olen tehnyt kovettamalla massaa uunissa tehdasvalmisteisen astian, marmorikuulan tai lasipisaran ympärillä sekä hiomalla reunan epätasaisuudet veden alla vesihiomapaperilla.


Taustalla häämöttää hylly, joka ei ole tullut aikaisemmin esitellyksi, sillä kokonsa vuoksi se ei ole sopinut nukkekoteihini. Olisi kiva tehdä sille keittiöteemainen boksi.

Olen tehnyt hyllyn 3 mm:n pahvista Venus A. Dodgen vanhan kirjan (kirjastosta) kaavojen mukaan. Hänen The New Dolls´ House Book, Do it yourself -kirja voisi tässä auttaa?


Hyllyn pohjassa lukee 2004. Vuosiluvun kirjaaminen miniatyyrin pohjaan on ihan järkevää, usein se vain unohtuu.


Luvassa on siis useita ruoka-aiheisia päivityksiä. Palaan viimeisen kuvan ruokiin vielä. Tapaamisiin.

4 kommenttia:

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.