torstai 26. tammikuuta 2017

Chilejä ja paprikoita / Chilis and sweet peppers

Kiitos paljon kommenteistanne edellisiin päivityksiin. Polymeerimassan muovailu on niin hienosäätöistä ja työlästä puuhaa, että blogin kautta on mukava saada vahvistusta omalle tekemiselle.

Värisekoitukset ja massan pehmitys sujuvat huomattavasti nopeammin pastakoneella kuin käsin. Aikaisemmin tuntui, että suurin osa ajasta meni värisekoituksien tekemiseen. Varsinkin kun lähtövärit olivat erilaiset kuin ohjeessa. En pärjäisi enää ilman konetta. Joskus niitä saattaa löytää käytettyinäkin kierrätyskeskuksista tai kirpputoreilta.

Fridaa odotellessa voi tehdä vaikka lisää erilaisia chilejä. Näissä Angie Scarrin Calyx-muotti oli erittäin hyödyllinen.


Kuvan vihannekset ovat vielä irrallaan ja lakkaamatta. Irrallaan vain kiinni liimattuina, sitä mietin nyt vihannespussieni kanssa. Jos liimaan kiinni, niin mihin, sopivista astioista on aina puutetta. Onneksi on tullut tehtyä leikkuulautoja ja koreja... Kuvan korin olen tehnyt paperipäällysteisestä rautalangasta.

4 kommenttia:

 1. Ihania paprikoita :-) Nuo Angie Scarrin muotit ovat ihan parhaita. -Katja

  VastaaPoista
 2. Se ven muy reales,el color es perfecto!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 3. Hienoja paprikoita! Onkohan joku chili kovin tulinenkin? Sitähän ei päältä päin voi tietää. Ehkä tuo punainen teräväkärkinen... :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.