torstai 2. kesäkuuta 2016

Raven's Perch 1:48

Kiitos kommenteistanne edellisiin. Rakentui sitten tämäkin mökki. Ei se valmis ole, pientä tekemistä riittää. Kokosin kuitenkin tämän kitin huomattavasti nopeammin kuin Petit Palais -talon, joka olikin ensimmäinen projektini tässä mittakaavassa.

Kuistin tasakattoa hieman vierastan, kaipaisiko se pientä kaltevuutta tai jopa kaarretta kuten muissakin katon osissa on? Kattopaanut leikkasin lasten kuviosaksilla kartongista. Savupiippua en sitten päällystänyt ilmakuivuvalla massalla (laiskuus). Pysyypähän kaunis muoto paremmin esillä. Kaiteet katolla ovat uskomattomat, eläköön laserleikkuri.

Mittatikku unohtui kuvista. Tornin korkeus on noin 26 cm, talon leveys 22 cm ja syvyys kuistin etureunasta 14 cm.

Illuusioni siitä, ettei näin pieni nukkekoti veisi tilaa, karisi kun sijoitin tämän Petit Palaisin viereen kirjanhyllyssä. Nehän täyttävät yhdessä kokonaisen 80 cm hyllyn. Eikä pahvikuistin viereen voi laittaa mitään kaatuilevaa kuten kirjoja... Puutarhasuunnitelmiakin on, nämä talot pääsivät lasiovien taakse.

8 kommenttia:

 1. This tiny house is really lovely! I love the roof, the way it is shaped, the color you've chosen and the iron trim on the peak. Really well done! :D

  elizabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Elizabeth! How do you find the flat porch roof, is it realistic? Or shoud I build it sloped like other parts of the roof? Iron trim is lasercut and included in the kit. I really love it!

   Poista
 2. Tosi söpö talo, tuolla tasakatollahan olisi oiva paikka parvekkeelle...tietysti parveke oven tekeminen työn tuossa vaiheessa voisi olla hieman haastavaa. Kattopaanut näyttävät tosi hyvältä. Teen itsekin aika lailla samalla tekniikalla omaan nukkikseen paanut, se vaan on niin hidasta, kun pahvia tarvitsee todella paljon ja se niiden piirtäminen/leikkaaminen on tosi hidasta puuhaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, siihen olisi saanut parvekkeen, toisaalta tämän ei tarvitse olla kotoisa. Hidasta on paanutus omatekoisilla, minkä ajassa menettää, rahassa säästää. Ja lopputulos voi olla tosi upea!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt ei ole yhtään rakentamatonta nukkekotia varastossa!

   Poista
 4. Kaunis talo :-)Ihania yksityskohtia ja tuo katto, wautsi! ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tämä oli kiva kitti rakentaa. Talo näyttää kuvissa siistimmältä kuin onkaan. Huomasin vasta kuvista, että kuisti tarvitsee vanhennuskäsittelyn, sehän loistaa valkoisena.

   Poista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.