maanantai 13. kesäkuuta 2016

Pikku piika / Kitchenmaid

Piika sai viimeisetkin vaatteet päälleen eilen. Olen tehnyt hänet fimosta yhtäaikaa mummon kanssa. Hänestä piti tulla mummon seuralainen, mutta joutuikin keittiöön pilkkomaan vihanneksia.Pidän hänen ajattomasta asustaan, ei kuvioita, ei mitään ylimääräistä. Silti vaatteet tuovat nukkeen yllättävän paljon luonnetta.


Tarkoitukseni oli vaatettaa hänet nopeasti työläämpien seurapiirileidien alta. Toisin kävi ja tyttönen sai odottaa alushoususillaan melkein 2,5 vuotta. Tällaista on kun on monta projektia menossa...


7 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis nukke. Vähän surumielinen tunnelma tulee ainakin kuvista. Vaan ihmekö tuo, jos piti päästä seuraneidiksi ja ties mihin, mutta keittiö kutsui. :) Hänellä on sielukkaat kädet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna, kiitos. Minustakin hän on kaihoisa tai ajatuksiinsa vajonnut, vaikka on pahempaakin kuin joutua ison talon keittiöön töihin. Käsien rakenne ei ole kestävä. Yksi sormi katkesi pukemisvaiheessa, liimasin kasaan mutten sentään perunaa vahvikkeeksi.

   Poista
 2. Hi Riitta! I think that your little kitchen maid is not only wonderfully dressed but her face is really special. She doesn't appear to be paying close attention to cutting the vegetables so I hope that she is extra careful with the knife!
  However, it does make me wonder what she is daydreaming about? :)

  elizabeth

  VastaaPoista
 3. Es una muñeca preciosa!!!! Y se la ve contenta en la cocina,estoy segura,que es una gran cocinera!!
  Besos.

  VastaaPoista
 4. Belle poupée très réaliste, le costume est parfait!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.