keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Sisustamista / Interior decorating

Kiitos ystävällisistä kommenteistanne ja tervetuloa uudet lukijat!

Rakennustyöt 1:48 pikku talon sisällä ovat edenneet. Ensimmäistä kertaa sain nukkekodin etupanelin sisäpuolen tehtyä samaan aikaan kuin itse huoneetkin. Tässä se on. Olipas homma liimata kaikki nuo listat ja kartonkisuikaleet paikoilleen...
Tänään valmistui kuvassa näkyvä makuuhuoneen kalusto (Petite Properties kittejä). Pöytälamppuni johto kulkee näköjään tuolla takana, onpahan sekin mittakaavana.


Kalusteiden laatikot eivät avaudu. Kampauspöydän peili on saksilla leikattavaa tarraa, joka ei kuulunut kittiin. Peilin kehykset jätin pois, kun näyttivät liian paksuilta mittakaavaan nähden. Vuoteen sijaus on kesken, koska tapani mukaan rupesin empimään tekstiilien suhteen.


Valtavan kokoinen tulitikku?


Alla seuraavaksi alimpien kahden kerroksen huoneet avonaisista päädyistä kuvattuna. Kirjaston kattoon maalasin pilvitaivaan, se on hiukan liian turkoosi mutta olkoon. Pidän siitä, miten valo tulee ikkunasta ja muodostaa kuvioita huoneiden lattialle.


Ruokasalista tuli skandinaavisen vaalea. Muiden huoneiden paitsi kirjaston kattoon liimasin kullanväristä folionauhaa. Välillä mietin pitäisikö alakerran pariovet sittenkin leikata pois niin huoneista näkisi toisiinsa.


Roosa makuuhuone, tänne suunnittelen puna-vihreää pastellia värimaailmaa.


Ja sininen makuuhuone, jonka kalustuksella pääsin herkuttelemaan. Varmaan arvaattekin kaiken kaatuvan, kun huoneessa käsi hieman käy. Kalusteet täytynee kiinnittää vahalla paikoilleen ja pikkutavarat, jos niitä viitsii tehdä, liimata kalusteisiin kiinni.

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! On jännittävää, miten kuvissa noin pieni voi näyttää niin tilalliselta ehkä just osittain noiden valokuvioiden ja huoneiden mittasuhteiden takia. Järjettömän pienet koloset tuntuvat isoilta, ilmavilta huoneilta, kovin kovin kauniilta sellaisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kauniista sanoistasi! Huoneiden korotus yhden biltema-tikun leveyden verran taisi kannattaa. Se helpotti myös tyrmistystäni pikku kolosista. En tiedä vielä liimaanko päädyt umpeen vai onnistunko kehittämään jonkin kiinnityssysteemin avattaville päätyseinille, jolloin tilallisuus ja käytettävyys säilyisi.

   Poista
 2. Kaunista on joka huoneessa! Hämmästyttävän hienoa työtä, ei voisi uskoa noin pieneksi, ellei tulitikku antaisi osviittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja, tämä mittakaava haastaa ja innostaa nyt. Innostuin valtavasti nähtyäni Nukkekotiyhdistyksen lehdessä kerhojutun 1:48 talon rakentamisesta. Jotenkin näin siinä niin paljon mahdollisuuksia, vaikka kaiken toteuttaminen tuottaa ylimääräistä päänvaivaa.

   Poista
 3. Tout est très joli et j'aime particulièrement le plafond de la bibliothèque.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merci Jean-Claude. Je voudrais aimer voir une pair d'anges dans la peinture du plafond mais ce semblent trop difficile a réaliser. Encore une fois, je voulais procéder rapidement :)

   Poista
 4. I love your tiny furniture and when I see it with the matchstick in the same room, I am AMAZED at the size and the details of the lovely decor and the beautiful rooms that you have made! :D

  elizabeth

  VastaaPoista
 5. Thank you Elizabeth! I just couldn't resist these tiny furniture kits. They seemed to be right style on affordable price. Small scale came on top of everything.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.