perjantai 1. tammikuuta 2021

Kristallikruunut / New Chandeliers

Joulunpyhinä oli aikaa sädehtivään puuhaan. Purin nimittäin vanhoja tekemiäni kristallikruunuja tai täydensin niitä sekä tein uusia. Osassa todella onkin kristallihelmiä. 

Runkoja voi koota monella tavalla korunosista ja kierrättää monenlaista helmikalottia, ketjua, metallinauhaa. Suurin haaste on saada rakennelma tasapainoon ja helminauhat roikkumaan sopivan väljästi.

Hyödynsin vanhoista kruunuista japanilaisen metallilangan (Crown Fox Beading Wire #34), jota en löydä enää mistään. Kas, nettihaulla sitä löytyykin ainakin ulkomaisista verkkokaupoista, erinomaista on!

Kartanossa parista huoneesta puuttuu valaistus. Osan nykyisten valaisimien johdoista kulkee ylemmän kerroksen lattian alla, joka on liimattu paikoilleen. Jos haluan vaihtaa valaisimen, en ainakaan saa johtoa enää lattian alle. Saatan jopa joutua repimään lattian auki, sitä sopiikin miettiä...

Tämän päivityksen myötä toivotan kaikille toivontäytteistä, idearikasta, antoisaa ja turvallista uutta vuotta 2021!

5 kommenttia:

  1. Tus lámparas son maravillosas!!
    Feliz Año Nuevo!
    Besos.

    VastaaPoista
  2. Todas tus lámparas son geniales.
    Me encantan !!!!!
    Feliz 2021

    VastaaPoista
  3. Onpa upeita kristallikruunuja! Minä siivosin juuri askartelutavaroitani ja löysin keskeneräisen valaisin helmiviritelmän. Luulen, että siitä ei tule ikinä valmista. :D
    -Valoisaa Uutta Vuotta!
    t.pirkko

    VastaaPoista
  4. Oletpa tehnyt upeita kristallikruunuja!
    Hyvää alkanutta nukkekoteiluvuotta

    VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.