Pöytä on itsetehty pahvista, listoista ja valmiista sorvauksista. Kannen laatat sain ystävältä Ranskan matkan tuliaisina kauan sitten. Liimasin ne aika summittaisesti ja saumasin pikasiloitteella. Pesin märällä sienellä ylimääräisen saumausaineen pois.
Kaapin päällystin Eurominin kaakelikartongilla. Kaappia voisin muokata vielä lisää ainakin vaihtamalla nupit, mietintätauko...
Viime syksynä tein aika paljon massa-ruokia. Päivien lyhentyessä kuvaaminen jäi. Tuntui myös, että tekeminen meni liian pieneksi. Työnsin ruuat rasioihin odottamaan, tuntuu että ne muuttuivat paremmiksi sillä tavoin. Pikkuhiljaa niitä on hyvä ottaa esiin ja yhdistellä toisiinsa. Leikkiaika!
En osaisi perkata näitä raukkoja oikeasti. Katselen niitä mieluummin vedessä elävinä. Silti Angien opettama tekniikka oli mielenkiintoinen. Pöytälevyn laatan koko on 5 mm.
Kokeilin tehdä Angie Scarrin ohjeen innostamana paperipussejakin fimosta. Eivät vakuuta minua. Teen niitä jatkossa oikeasta paperista mieluummin. Salaatit olen tehnyt Angien muotilla.
Herne karkasi huomaamatta kulhon alle. Lipaston laatan koko on 13 mm.
Vaaleanvihreän parsakukkakaalin olen tehnyt muotintamalla oikeasta 1:1 vastineestaan.
Jatkoa seuraa...
Oh Riitta it is looking wonderful! I know what you mean about seeing the squid alive in the water rather than on a table 'ready for dinner' but I do love them - they are just amazingly well made.
VastaaPoistaAnna
Thank you Anna!
PoistaYour squids are Superb, Riitta!!! :D
VastaaPoistaI am totally Impressed by your sculpting skills and I'm eagerly looking forward to your next instalment!
Oh thank you Elizabeth! The squids are old ones. I have nearly forgotten them because they haven't fit any scene this far.
PoistaMielettömän ihania!
VastaaPoistaKiitos Lea, jostain syystä miniruoka ilahduttaa minua...
PoistaQue deliciosas se ven todas las comidas,especialmente los calamares,son perfectos!!
VastaaPoistaBesos.
I quess you can observe real squids more often than I do. So thank you Pilar!
PoistaEsos calamares son geniales, muy auténticos, igual que el resto de alimentos !!!
VastaaPoista