sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Uusi lepotuoli / New chaise longue

Tein tämän 1 mm:n vahvuisesta pahvista (piirustuslehtiöstä) yrittäen noudattaa Krisin mainiota ohjetta. Jokaisessa jalassa on kolme kerrosta pahvia, selkänojassa 9 kerrosta. Käyttämäni vanu lienee ohuempaa kuin Krisin huopa, siksi istuintyyny ei yllä aivan kiinni selkänojaan. Ei hätää, raon voi peittää irtotyynyllä. Lopputulos oli työvoitto, toista samanlaista en tee. Verhoilu on silkkiä, koristenauhat muliinilankaa.Tarkkasilmäinen huomaa makuuhuoneen verhojen kadonneen. Otin ne pois, sillä en pitänyt niistä. Onneksi olin laiskana tehnyt vain kahdet verhot, nyt pitäisi tehdä neljät etuseinä mukaan lukien.

Sänky on myös verhoiltavana. Löysin vihdoin tuon toile-tapetin kuvion sinistä kangasta, mutta sitä on vain kaksi A5-kokoista palaa, jotka yritän käyttää viisaasti. Mittaa kolmesti, leikkaa kerran...

7 kommenttia:

 1. Upea! Todella kaunis värikin.

  VastaaPoista
 2. Es una chaise-lounge maravillosa y muy elegante!!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, maalin sävy on Linen ja kankaan Oyster :)
  Kannatti väsätä pahvista, niin saa huonekaluja, joihin ei olisi muuten varaa edes minikoossa.

  VastaaPoista
 4. Todella tyylikäs lopputulos. Täytyypä kokeilla pahvia materiaalina. Olen pitäytynyt vielä vanerissa ja puussa. Pahvi voisi olla ystävällisempi materiaali työstettäväksi. Ja jos lopputulos on noin upea, niin miksi käyttää kallista puutavaraa. Laitatko linkin ohjeeseen vielä? Olen niin tuore näillä nukkissivuilla, että en vielä tunne ihmisiä nimeltä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, käyttäisin puuta jos minulla olisi kunnon työkalut ja tila puun työstöön. Hauska on kuitenkin huomata että pahvistakin onnistuu. Linkki on heti päivitykseni ensimmäisellä rivillä tuo punainen teksti. Tarkistin että se myös toimii.

   Poista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.