maanantai 14. syyskuuta 2015

Muodonmuutos / New bed

Tämä vuode oli vaaleankeltainen Dolls House Emporiumin vuode. Maalasin sen samalla Linen-sävyllä kuin kaikki muutkin kalusteet huoneessa. Revin päädyssä olleen verkon pois ja laitoin lepotuolin opeilla tilalle sinisen silkkiverhoilun.

Vuodekatos on yksinkertainen rakenne, joka puristuu rintapaneelin ja katon väliin. Liimasin tukevan kartongin yläreunaan loivan puolipyöreän kapalevyn. Kapalevyyn taas kiinnitin piparkakkureunaisen pahvin. Tein kaiken kankaan käsittelyn liimaamalla. Rypytyslaudalla suihkutin tärkkiä päälle.

Kankaat ovat oikeiden huonekalujen verhoiluun tarkoitettua silkkiä eli aika jäykkää. Minulla oli onni löytää sitä kirpputorilta (Fida) näytevihkon verran :)Kummallista, miten kuvissa kangas näyttää paljon violetimmalta kuin tapetin kuvio. Todellisuudessa ne ovat lähes samaa väriä. En tiedä vielä, mitä teen takan edustan tuoleille, näyttävät sekavalta.

Olen tyytyväinen vuoteeseen, sen muutos kohotti koko huonetta. Se pitäisi varmaan pedata...

7 kommenttia:

 1. Olet onnistunut luomaan todella kauniin ja harmoonisen huoneen! Sänky ja divaani ovat upeat!

  VastaaPoista
 2. Vuoteen uusi ilme on todella kaunis. Upea väri!

  VastaaPoista
 3. Makuuhuone on kyllä mykistävän kaunis! Huonekalut ovat todella upeita! Tuo lepodivaani on kaunis, pitänee itsekin käydä kurkkaamassa sen ohje.. Kiitos kun jaoit linkin <3

  VastaaPoista
 4. This is a Beautiful and Elegant bedroom and I love the canopy and the side curtains! Every article of furniture that you have painted and reupholstered, has been well positioned and perfectly compliments everything else in this Gorgeous French-styled bedroom. :D

  elizabeth

  VastaaPoista
 5. Kiitos, tämä on vielä niin kesken, toiveeni on saada se valmiiksi ainakin huonekalujen ja verhojen osalta. Toile-tapetti on ollut tosi haastava yhdistettävä muiden kankaiden tai kuvioiden kanssa. Onneksi sain sitä vaimennettua vuodekatoksella. Nyt on teossa verhot!

  VastaaPoista
 6. Täällä on kaunista ja selkeää! Ihana lepotuolikin tuossa edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis ja tunnelmallinen huone! Aamutossut ovat tosi söpöt!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.