Ihania herkkuja sekä tässä että aiemmassa postauksessasi. Kyllä nyt Syreenikujalla kelpaa herkutella. Minäkin olin Suskin Fimo-pajassa. Se oli niin kiinnostava. Nyt sitten osaamme tehdä ihania rikottuja kananmuniakin. Seuraavaksi aion kokeilla kermavaahtoa. Mukavaa sunnuntaita Kati
Oi miten herkullisen näköinen vohveliannos! Minäkin olin Suskin Fimopajassa ja sitä pitää testata uusiksi, kananmunia varsinkin voisi muutamat tehdä lisää ja säilykekurkkuja =)
Ihania herkkuja sekä tässä että aiemmassa postauksessasi. Kyllä nyt Syreenikujalla kelpaa herkutella. Minäkin olin Suskin Fimo-pajassa. Se oli niin kiinnostava. Nyt sitten osaamme tehdä ihania rikottuja kananmuniakin. Seuraavaksi aion kokeilla kermavaahtoa. Mukavaa sunnuntaita Kati
VastaaPoistaKiitos kumpaakin, näyttää nimittäin niin ihanalta!
VastaaPoistaKiitos Katrina, kananmunan kuoret ovat kyllä hauskoja tehdä. Varo vaan, kermavaahto avaa tien täytekakkujen maailmaan.
VastaaPoistaOi miten herkullisen näköinen vohveliannos! Minäkin olin Suskin Fimopajassa ja sitä pitää testata uusiksi, kananmunia varsinkin voisi muutamat tehdä lisää ja säilykekurkkuja =)
VastaaPoistaKyllä vaan, näyttävät niin herkullisilta.
VastaaPoista