keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Loppusuoran rakennustöitä

Laitanpa vielä toisen päivityksen tänään, valaistuja kruunuja löytyy edellisestä.
On uskomaton tunne saada huoneita valmiiksi sisustamista varten, että saa ihan vain miettiä mitä huonekaluja ja esineitä niihin laittaa. Yli neljä vuotta rakentamista alkaa olla takana ja mielessä pyörii jo nyt vaikka mitä uusia projekteja.
Kylpyhuone on hahmottumassa, sain lattian laatoituksen tällä viikolla valmiiksi. Tavarat etsivät paikkojaan.

Kurkistetaan makuuhuoneen kaksoisovista kylpyhuoneen takaa siniseen makuuhuoneeseen.
Alla näkymä talon päästä päähän kolmannessa kerroksessa.


Enää kaksi huonetta on kesken, nämä tässä ullakolla. Tein joka kerrokseen valeoven takaseinään.

18 kommenttia:

 1. Huikeirtta kurkistuksia ja hienoja näkökulmia! Kaunis talo tulossa :D :D :D!

  VastaaPoista
 2. Talostasi tulee kerrassaan ihastuttava! Vessan lattiasta tuli ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 3. Kaikki näyttää tosi hienolta. Tuo läpi-talon-kuva on varsinkin upea. Mistä olet tehnyt kylpyhuoneen lattialaatat vai ovatko oikeita kaakeleita? Näyttävät niin aidoilta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kikka, Lotte ja Marjatta! Kylppärin lattian olen leikannut saksilla n. 1 mm pahvista pala palalta. Liimasin palat huoneen lattian muotoiselle ruutupaperille, maalasin akryylimaalilla (useammalla ruskealla), lakkasin, liimasin paperin laattoineen lattiaan, vedin lastalla kipsivellin saumaukseksi päälle ja pyyhin kostealla rätillä ylimääräisen kipsin pois. Hieman piti kiirettä ennen kipsin kovettumista.

  VastaaPoista
 5. Estas haciendo un fantastico trabajo.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Kaunista katsottavaa. Aikaa kuluu monta tovia aina kun käyn katsomassa kartanon edistymistä. Mistäs olet nuo kylppärin kalusteet hankkinut? Kylppäri on kyllä viimeisen päälle hieno Lattia on kyllä niin ihana ja seinätkin.

  VastaaPoista
 7. Oi, hienoja kuvia! Hassua telepatiaa, kun juuri olin leikkelemässä kuusikulmaisia lattialaattoja ja sitten avasin tämän ja jo ne olikin lattiassa. Kiitettävää järjestelmällisyyttä että tekee yhden talon ensin valmiiksi vaikka mieltä polttelee jo seuraavat rojektit.
  Muuten, jäin viime keväänä 1:1 kukkavaihtareissa velkaa sulle :)

  VastaaPoista
 8. Ascencion, Thank you, see you.

  Hei Kunne, hauska kuulla, käyn minäkin ihailemassa ihanaa jugend-tunnelmaasi. Kalusteet olen kerännyt pitkän ajan kuluessa. Amme taitaa olla ihan maalaamani Euromini, lavuaari ostettu aikoinaan Pienenpienestä (Coco.cc voisi löytyä samaa), tuoli samoin Euromini, josta poistin käsinojat. Pönttö on ehkä Minimaailmasta.

  Hei Taru, hauskaa! Seuraava projekti voisi olla jotain huomattavasti pienempää. Palataanko niihin kukkiin keväämmällä, olisi kiva tavata taas?

  VastaaPoista
 9. Täällä huokaillaan ihastuksesta, niin vaikuttava ja upea nukkekotisi on. Aivan käsittämätön! <3

  VastaaPoista
 10. Kylppärin lattian eteen näkemäsi vaiva oli kyllä sen väärtti! Yläkerran sinivalkoinen tapetti on vallan hurmaava. kiitos hyvistä, jännistä kuvista myös :)

  VastaaPoista
 11. Upealta näyttää koko talossa. WC:n lattia on kyllä vaatinut kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Tosi hieno lattia.

  VastaaPoista
 12. Hei JohannaMaria, kiitos, pikkuhiljaa hyvä tulee. Vilkaisepa Lea Frisonin blogia, Un Jour à la Campagne :)

  Minttumeirami ja MarEve, tosiaan lattialaattoja en pystynyt leikkaamaan kuin vähän kerrallaan ja lattia oli työn alla pitkään. Nyt kun se on tehty, käytettyä aikaa ei enää laske.

  VastaaPoista
 13. Hienolta näyttää koko talo! Kylppärin lattia on aivan upea. On siinä ollut sinulla hommaa. -Minunkin taloihini on tulossa valeovia. (kunhan joskus rakentelun alkuun pääsen..;DD)

  VastaaPoista
 14. Talosi on niin upea. Tuo kylpyhuone näyttää niin aidolta laattalattioineen. Tykkään myös kovasti siitä, että huoneen takaosasta johtaa ovi toiseen huoneeseen. Mistä olet tehnyt kylpyhuoneen seinälaatat?

  VastaaPoista
 15. Hei Piikko, kiitos! Ala pian rakentamaan, se on kivaa ja ärsyttävää vuorotellen.

  Hei Nasu, kiitos sinullekin. Kylppärin seinälaatat ovat Eurominin(?) kaakeliarkkia, siis sellaista ohutta kartonkia, johon laattakuvio on puristettu niin että saumat ovat kuopalla. Varmaan muillakin valmistajilla on vastaavaa.

  VastaaPoista
 16. What a beautiful blog--I'm so glad I found it last night. I love the tile in your bathroom, and the photo going through three rooms of the house is fantastic!!! I'm celebrating 1 year of blogging with 8 miniatures giveaways. Welcome to come over and join the fun! :-) Jennifer

  VastaaPoista
 17. Ullakkohuone sinivalkoisine tapeteineen on niin kaunis, etten tahdo saada silmiäni irti siitä...Mistä löysit tapetit?

  VastaaPoista
 18. Tapetti on oikeasti vihreävalkoista, siis huoneessa missä on työkalut vielä lattialla. Sitä on Minimaailmassa ja heillähän on tarvittaessa nettikauppa myös.:)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.