keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Uusi talo / Raven's Perch

Syreenikujalle on noussut uusi talo. Kyseessä on Petite Properties -firman 1:48 mittakaavan halloween teemainen kitti. Hankin tämän viime syksynä, ehkä saan sen ennen ensi lokakuuta valmiiksi, saa nähdä.

Talo alkaa olla sisältä valmis tapetointia ja listoituksia myöten. Tapettina on skräppipapereita samasta vihkosta, jolloin sävyt sopivat toisiinsa. Lattiat, kaakeloinnit, listoitukset tein kartongista lautojen ja kaakelien välit piikillä vetäen.

Kartanon tytöt hämmästelevät valtavaa nukkekotia, tämä ei kyllä mahdu lastenhuoneeseen.Avasin ulko-oven viereistä ikkunaa suuremmaksi, sehän on kitissä korkeudeltaan yläreunasta vaakapuuhun. Ulko-oven muutin ulospäin avautuvaksi. Ullakon luukku tornissa joutui ikkunaseinustalle, kun ullakon lattia tuli liimattua vahingossa ylösalaisin. Muuten rakentaminen on edennyt mukavasti.


Suurin pysähdys tuli ulkovuorauksen kanssa kartonkisuikaleita seinään liimatessa, on se niin hidasta. Edustalle tulee vielä kuistin rakenteet sekä katolle paanut ja kaiteet. Sitten alkaa kaiken vanhentaminen maalaten, keskikerroksen ikkunoiden alla onkin jo kunnon vesivahinko.

7 kommenttia:

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.