tiistai 31. maaliskuuta 2015

Katto paikoillaan / Roof done

Nyt hieman hengästyttää, mutta Fairfieldin katto on valmis, savupiippua lukuunottamatta. Sotkin liimapistoolin kanssa kunnes maltoin odottaa laitteen kuumenemista kauemmin kuin ohjeessa mainitut 5 minuuttia. Harjalle ja kulmiin liimasin suojaksi ohuet kartonkisuikaleet. Katon väri saattaa vielä muuttua, toisaalta se näyttää nyt jo aika tummalta. Lisään sammalta yms. huonoihin paikkoihin. Fairfieldin pakkauksen kattomateriaali riitti hyvin, pussiin jäi alkuperäisestä määrästä noin viidennes yli. Tästä on hyvä jatkaa.9 kommenttia:

 1. Hi Riitta! Your roof on the Fairfield is Wonderful and the color looks Perfect to me!
  I bet that you are happy that That job is finally finished :D

  elizabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Elizabeth! Yes I'm relieved to get the roof done. And I'll never ever build an other dollhouse (for at least a year).

   Poista
 2. Voi miten satumaisen ihanan mallinen tämä talo onkaan ja niin siisti ja kaunis ja mahtavan pieni!

  VastaaPoista
 3. What a lovely dollhouse

  Kind regards Xandra

  VastaaPoista
 4. Moi aussi j'adore cette maison ;-)

  VastaaPoista
 5. Hi Riitta! Your house is absolutely wonderful, I love the blue color and the burned sienna color of the roof. These colors reinforce each other, so it's a great color combination :D!
  Kind regards, Ilona

  VastaaPoista
 6. Tämä on oikein unelmien talo. Aivan super ihana.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille teille! Olen helpottunut saatuani Fairfieldin näinkin valmiiksi. Tällaisen pikku osista koostuva, muodoltaan joka suuntaan polveileva nukkekodin rakentaminen oli hitaampaa kuin suurista levyistä koostuvan, hyllymäisen kitin pystytys. Toisaalta myös omien lisäideoiden toteuttaminen oli luontevaa. 1:24 mittakaavan nukkekotia on helppo pyörittää pöydällä vaikka ylösalaisin, jos rakentaminen sitä vaatii.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.