maanantai 18. marraskuuta 2013

Rypäleitä ja kukkia / Grapes and flowers

Rypäleet pääsivät koriin, olen nähnyt ohjeen niihin kahdessakin blogissa. (Lisäys: linkki Katin ohjeeseen ja linkki Elizabethin ohjeeseen.) Tein siis rypäleet pakkauksissa kuivikkeena olevien pussukoiden rakeista, joita voi pyöritellä lasimaalausvärissä vaikka leivinpaperilla ja liimata yhteen tertuiksi. Kukka-asetelmat syntyivät valmisaineksista. Astiana pikkuasetelmissa toimii tammenterhon kanta, joka on mukava hioa tasaiseksi pohjastaan. Joulukin kävi jo mielessä. Mukavaa viikkoa!

I made some grapes using tiny granules from package sachets with text "Silica gel, throw away, do not eat". I have coloured granules with glass paints and glued together around tiny twigs. Ready made roses are quickly arranged on top of a acorn cup. Have a nice week!

11 kommenttia:

 1. Hienosti ovat sinunkin rypäleesi onnistuneet. Idea on todella hieno. Löysin sen aikoinaan Studio E:n blogista. Se on yksi lähde toinen on ainakin minun blogini. Hauskaa, kun ideat kulkevat. Halaus Kati

  VastaaPoista
 2. Wau mikä idea noiden rypäleiden toteutukseen!! Ovat todella aidon näköisiä! Kukatkin ovat aivan ihania <3 !!!

  VastaaPoista
 3. Tulipa aidon näköisiä viinirypäleitä, olen myös nöhnyt näitä jonkun blogissa aiemminkin. Kukka-asetelmat on myös todella kauniita.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kati muistin virkistyksestä ja avusta, sinun blogisi ja Studio E ovat olleet minulta jonkin aikaa kadoksissa. Nyt lisäsin teidät blogilistaani, että muutkin löytävät seikkaperäiset ohjeenne rypäleiden tekoon.
  Kiitos myös Merjalle ja Karoliinalle ahkerasta kommentoinnista. Yritän jatkossa ehtiä taas paremmin vierailemaan blogeissanne.

  VastaaPoista
 5. Ovatpa aidon näköisiä rypäleitä! Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla tehdä näitä "Ranskan taloon" ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavat noi rypäleesi! Kauniit ovat kukkasikin :)

  VastaaPoista
 7. Suis admirative devant les grappes de raisins!!Superbe!!
  Isabelle

  VastaaPoista
 8. Es todo precioso, las uvas perfectas.
  Un abrazo.
  Yolanda

  VastaaPoista
 9. Hello Riitta! Thank you for the link and I have to say that your grapes turned out Wonderfully!! I love it when other people actually take up the challenge and use the tutorial and Succeed as I know they will. It makes me feel very happy! :D Great Work!

  elizabeth

  VastaaPoista
 10. Hi Elizabeth! Thank you for great grapes tutorial (and many other things) and your nice words. I always enjoy visiting your inspirational blog, you make this hobby so fun.

  Kiitos kaikille näin mukavista kommenteista, kokeilkaa rypäleitä ;)
  Riitta

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.