maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kasvua odottaessa / Waiting for growth

Kylläpäs aika on hurahtanut, minit ovat taas jääneet muun elämän jalkoihin. Viikonloppuna innostuin tekemään pelargonioita kasvihuoneeseen (ja ehkä muuallekin). Vanhasta puutarhalehdestä löytyi kukinnon malleja ja tieto lajien runsaudesta, kellään ei kuulemma voi olla näitä kaikkia! Lehtien teko tuntui työläältä, kukkateippiviritykset saksilla leikaten liian suurilta (ja hitailta). Lopulta käytin kirsikankukan muotoista stanssia lehtiin ja kukintoihin pientä kukan muotoista. Kukinnot ovat silkkipaperista ja lehdet jonkinlaisesta japaninpaperista. Nyt kukat odottavat istutuslaatikoiden tekoa... Mukavaa viikkoa teille kaikille.

Time passes so fast. Last weekend I managed find time for minis and made some geraniums. Dreaming of a greenhouse full of flowers and exotic plants, not a bad idea? Flowerheads are made of thin silkpaper and leaves kind of sumi ink painting paper. I used cherry flower shaped paper punch for leaves because too lazy cutting them with scissors ;) Flowerpetals were cut with small flower shaped punch. Have a nice week. 

8 kommenttia:

 1. Wat een enorme hoeveelheid mooie bloemen heb je gemaakt. Ziet er gezellig uit met die vrolijke kleuren.


  Groeten Xandra

  VastaaPoista
 2. Wau mikä kukkameri! Kukissa on kyllä ihan madoton näpertäminen, mutta silti tykkään niitä tehdä. Maalarinteippilehdet ovat aika jäykätkin, minusta nuo ovat luonnollisemman näköiset. Upeita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kaikille! Kukintojen värit ovat suoraan silkkipapereista, lehtien vihreän sekoitin itse. Kukkia on kyllä kiva tehdä, eikä se ole ihan niin työlästä kuin miltä ensin vaikuttaa.

  VastaaPoista
 4. Onpa niitä paljon! Virkistävän värisiä, ihan pelargonian tuoksu häivähti ilmassa...

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.