sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hyvää alkanutta vuotta!

Kohta on mullan vaihdon aika. Valo lisääntyy ja kasvit heräävät kasvuun. Nämä syntyivät maalarinteipistä ja kukkasidontateipistä. Punasaviruukku oikealla on Tarulta.

Happy (fairly) new year everybody! Soon it's repotting time. I made some plants from painters tape and florists tape. Earthenware pot on the right is made by Taru.


7 kommenttia:

 1. No jo on nättejä viherkasveja ja ruukkuja. Eipä näitä oikeista, siis isoista, erota ihan heti.

  VastaaPoista
 2. Ovat tosiaan hienoja! Tekisi mieli itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kannattaa kokeilla, kerralla syntyy yllättävän paljon, kun vauhtiin pääsee. Peikonlehti ja saniainen ovat maalarinteippiä, tuonenkielot vihreää kukkateippiä, jonka myös maalasin ja lakkasin.

  VastaaPoista
 4. Oi kun ihania!!! Viime viikolla oli mielessä kuinka ihana olisi tehdä viherkasveja mineinä, mutta aikomus jäi siihen kun olin ostanut maalarinteippiä valmiiksi :-). Nuo tekemäsi on hämmästyttävän aidon näköisiä, todellakin upeita!!!

  VastaaPoista
 5. Noista tuli tosi hienoja! Voitaisko joskus kerhossa tehdä sun opastuksella viherkasveja? En osaa tehdä kukkia kuin kiteistä niin nyt voisi opetella :)

  VastaaPoista
 6. Heti jo löytäessäni tämän blogin ihastuin täysin. (: Ihania ideoita ja juttuja täällä! Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.