sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kerhon pikkujoulut

Teimme eri paksuisista piipunrasseista kuusiasetelmia sekä kokosimme enkelikelloja, joista tosin puuttuvat ne kellot. Alla omat kuuseni hileellä koristellun mehikasvin päällä. Hilettä löytyy nyt sieltä sun täältä, hyvä jos ei kamerasta.


 
Enkelikellon kanssa taisi manailla jokainen. Minulta katosi kaksi rengasta, toinen löytyi lopulta sukkani pohjasta. Sitten huomasin vielä, että yhdestä enkelistä puuttui ripustuslenkki. Taivutin ja liimasin pätkän metallilankaa lenkiksi. Kynttilät olen tehnyt fimosta, niiden sydän on ompelulankaa. Kotona tuli vihdoin valmista, mutta ilman kerhoa en olisi tuota saanut tehdyksi. Kitti on ostettu täältä.
 
 
Pikkujoulupaketin kanssa onnetar suosi minua yltäkylläisesti. Susanna oli laittanut kauniiseen rasiaan kaksi Ikean luetteloa, Disney-tyynyn, kaksi taulua ja seimiasetelman pikkuruiset hahmot. Kiitos Susanna tästä ja mukavasta kerhopäivästä!

 
 

4 kommenttia:

 1. Voi, miten ihania tuliaisia toit kerhosta! Omat askartelusi on oikein onnistuneet ja Ikean luettelot ihan huippuidea ;)

  VastaaPoista
 2. I like your Christmas Angel candlestick. Nice!

  VastaaPoista
 3. Riitta, me tehtiin vaihtarit.. sain ihanan tyynysi, joka löysi heti kodin Maryn talosta :)
  PS. Mulla on sun liimapullo tallessa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lotte, Thank you Indy_Poppy! Voihan vitsi Susanna, vastasin blogiisi :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.