lauantai 5. toukokuuta 2012

Uusi projekti

Kiitokset kannustavista kommenteistanne ja tervetuloa uudet lukijat! Projektit etenevät kummasti nopeammin bloggauksen myötä. Päätin kuitenkin laittaa kartanon vähäksi aikaa tauolle.

Joka kevät tekee mieli minipuutarhaa ennen kuin ulkona alkaa kunnolla vihertää. Päätin, että nyt kaappiin on kertynyt tarpeeksi käyttökelpoista roskaa kasvihuoneen tekoon. Kasvihuone, viherhuone, talvipuutarha, huvimaja, orangerie, jotain sellaista tästä on tulossa. Poisnostettava katto ja ovi puuttuvat vielä. Lattia on Bilteman sytyketikuista, muuri lautaa ja pikasiloitetta (rautakaupasta), lasit ovat muovia lelupakkauksesta, puitteet kahvitikkuja ja rakettikeppejä, värilliset osat ovat värikalvoa (kiitos Iina!).
11 kommenttia:

 1. Tuleepa tästä sitten kasvihuone, viherhuone, talvipuutarha, huvimaja tahikka orangerie, niin aivan ihastuttava se on jo nyt! Tykkään♥

  VastaaPoista
 2. Niin on! Ihastuttava :) Olet niin taitavasti tehnyt nuo koristeelliset lasiseinät. TYkkään niistä tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Onpa se kaunis! Ihana projekti aluillaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo värilliset lasit, jotka heijastuvat lattiaan! Tästä on tulossa tosi kaunis!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis viherhuone! Erityisesti pidän noista koristeellisista lasiseinistä ja värikkäistä lasi-ikkunoista :) Odotan jatkoa innolla!

  VastaaPoista
 6. Hienot nuo värilliset ikkunaruudut. Jään odottamaan jatkoa.

  VastaaPoista
 7. Hei, nätti tulee tästä. Voisikohan noihin värillisiin ikkunoihin käyttää kouluvihkon muovikansia vai olisikohan liian lepsua...? Kansia tuppaa kertymään joka kevät (tai ehkä ei enää yläasteikäiseltä, mutta ala-asteelta on vielä vino pino tallessa).

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille! Itse mietin tuliko värilaseja liikaa, onko vaikutelma huvipuistomainen? Katsotaan miten katto vaikuttaa asiaan. Anneli, muovikannet käyvät varmasti hyvin. Käyttämäni värillinen kalvo on ohutta, teatterivalojen filttereiden näytevihkosta ja olen liimannut sen puitteen alle paksumman muovin päälle.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana lasihuone! Ei nuo värilliset ikkunat ole ollenkaan huonot, päinvastoin! Kun saat kasvit sisään, eivät ne enää erotu niin selvästi, kuin nyt, kun talo on tyhjillään. Mielenkiinnolla odotan jatkoa :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis on, jään odottamaan jatkoa! :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.