tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pikku kruunu

Kaivoin vanhat helmivarastot kaapista ja tällainen kruunu syntyi. Uudella neulalla oli mukava pujotella, sillä sen silmä on lähes koko neulan pituinen. Neula koostuu siis kahdesta yhteenjuotetusta neulasta. Sellaisia saa ainakin Sinellistä. Enää ei ole ongelmaa saada lankaa neulansilmään! Lisään kuvia kruunusta valot päällä kunhan useampi valaisin on paikoillaan ja olen kytkenyt piuhat verkkoon. Sitä varten taloa pitää kääntää ja siitä tulee pienoinen maanjäristys.

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka upea kruunu! Uusi neulasi vaikuttaa todella pätevältä välineeltä :) Odotan innolla kuvia, joissa kruunussa on valot päällä.

  VastaaPoista
 2. Hieno!!!
  Mä varmaan tarviin kans jonkun (ihme)neulan, kun mun kruunu on pieninä helminä pitkin laatikon pohjaa, eikä taida valmistua lähiaikoina.:DD
  -Minäkin odotan 'valo'kuvia.

  VastaaPoista
 3. Hieno, Hieno, Hieno!
  Upea!
  Kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kannustuksesta, olipas mukava avata tämä ikkuna! Ei se tekeminen ole hankalaa vaan se aloittaminen. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kattokruunu! On se jännää, miten itse ei tule ajatelleeksi niinkään yksinkertaista asiaa kuin se, että todellakin voi käyttää ihan lankaa... Ohuistakin rautalankaviritelmistä tuppaa tulemaan niin tönkköjä :) Onneksi on muiden blogit!

  VastaaPoista
 6. Hei Minttumeirami, en minäkään olisi tullut ajatelleeksi lankaa ja neulaa ellen olisi ollut Larissan kruunupajassa jokin vuosi sitten. Samaa mieltä metallilangasta tönkköyden suhteen, tosin välillä sitä on pakko käyttää kun ei ole kultasepän yhteenjuottamaa runkoa kruunulle :)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.