keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kuurausvälineitä ja kalusteita

Alkuvuosi on mennyt sairastellessa, mutta eilen pääsin kerhoon pitkästä aikaa. Teimme harjoja ja kyllä oli kivaa. Viimeistelin omani kotona. Mittatikku unohtui kuvatessa, juuriharja on 21 mm pitkä.
Tuoli on ruotsalaisen Kottetoysin kitistä. Rengille tekemäni kengät kiillotuksessa.

Harjamateriaalit: Liimaa pensselinharjaksiin, odotetaan että liima kuivuu ja leikataan liimattu nippu saksilla irti. Liimataan puuosaan, tässä on 2 kahvitikkua päällekäin. Naru on marketin pakkausnarua, jonka olen liimannut pätkä kerrallaan puuosaan ja liiman kuivuttua tasoittanut pätkät ja neulalla hajottanut narun. Partasudin kahva on ihan akryylimaalia.

Tuolit olen tuunannut Eurominin valmistuolista käsinojat poistamalla. Tyyny on ensimmäinen silkkinauhakirjontatyöni. Ihania tekniikoita on niin paljon ja aikaa niin vähän!

9 kommenttia:

 1. I love that perfect cushion and that tiny brush, and of course, those beautiful tiny shoes. I had seen real cushions with that tecnique, but it´s the first time I see them in mini. Beautiful, I´ll try making the brush!

  VastaaPoista
 2. Que maravilla de trabajos, me encanta el realismo que tienen.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 3. Thank you Blanka and Ascension! Brush is easy and you can make many kinds of brush based on same idea. I have learnt silk ribbon embroidery from books. There is lot of choises at least in english. Silk ribbon used in my cushion is 2mm wide. Happy minimaking!

  VastaaPoista
 4. Onpa taidokkaita töitä ! Ja nuo tuolit on ihanat : )

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavia harjoja! Tuolit ja tyyny kauniita myös!

  VastaaPoista
 6. Hienoja harjoja. Pitää varmaan itsekin kokeilla. Enpä ole hoksannut, että pakettinaruakin voisi käyttää.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille, Marjukka, Johanna ja Nasu. Harjat olivat ihan mukavia tehdä, kerho madalsi kynnystä ja pakkausnarun nakkasin viime hetkellä kassiin mukaan. Se osoittautui käyttökelpoiseksi.

  VastaaPoista
 8. I love your work. Thank you for the tutorial.
  Hugs from Craftland

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.