tiistai 22. marraskuuta 2011

Kartanonherra tuli kotiin

Kartanonherra tarkastaa talonsa huone huoneelta, rakennustyöt tuntuvat kestävän luvattoman kauan. Tämä on luonteikas nukke, hänen ilmeensä tuntui muuttuvan suopeammaksi vaatteiden myötä. Nukke on Tarun muotoilema ja sain hänet vihdoin vaatetettua.

Löysin vasta hiljattain Lea Frisonin uuden blogin. Käykää katsomassa mitä ihanaa hän loihtii tavallisesta, Suomessakin kaupan olevasta talosta!
7 kommenttia:

 1. No vau, sullahan on ihan putki päällä :D Upea herra tämäkin.

  VastaaPoista
 2. upeat vaatteet!pitäisi itsekin ryhdistäytyä vaateasioissa...

  VastaaPoista
 3. Kiitos, aloitin herrojen pukemisen sarjana eli laitoin molemmille ensin kauluksen, paidan etumuksen jne. Se laski kynnystä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on komeita herroja. Vaatteet ne miehen tekee.

  VastaaPoista
 5. Voi valtava, miten hieno puku. Tämä on todella hyvin onnistunut . Minun herrani on ollut puolipukeissa kohta jo kymmenen vuotta. Aina vaan tulee meikäläisellä paksuja torsoja kaikista vaatteista. Hienot materiaalitkin olet löytänyt.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kunne. Kynnys oli korkea minullakin. Vähäisen kokemukseni perusteella ohut puuvilla on parasta. Ja silittää pitää joka vaiheen välissä. Onnea vaatteiden tekoon.

  VastaaPoista
 7. Ja mitkä asusteet! Voi, itku tulee, itsellä on näitä parikin odottamassa vaatetusta. Ja miten nämä herrat ovatkin se vaikein pala..

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.