sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lelulaatikko

Lelulaatikko on pahvia ja paperia, maalattu akryylein. Ohje ja printti löytyvät täältä. Kannen rakenne estää sitä sulkeutumasta täysin, leluja täytyy kehittää vielä paljon lisää. Nallen takana olevan fimo-nuken olettekin jo nähneet, toiset nuket tein aikaisemmin kerhossa. Pää on puuhelmi ja muu osa paperipäällysteistä metallilankaa, jonka ympärille olen kieputtanut muliinilankaa. Vanhoja juttuja, esittelen nyt vasta tässä.

3 kommenttia:

 1. Hurjan pieniä nämä kaikki sun pikkutavarat, ne kirjoitusvälineetkin. Hups, sinettileimasin matolla, ei imuroida vähään aikaan :) nuket on ihania, varmasti livenä vielä ihanampia. Hitsit muuten että alkaa taas tuo pimeys häiritä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania leluja hienossa lelulaatikossa!♥
  -Ja mikäs tuo pöytä on lelulaatikon alla?
  Terkkuja, piikko

  VastaaPoista
 3. Hei Taru, oli kiva kokeilla tehdä oikein pientä. Jos jokin pyörremyrsky käy nukkekodissa, hyvästit niille kyllä joutuu sanomaan. Ehkä teen sitten uusia jos viitsin :) Helminukkeja voisi varioida loputtomiin, niin joku on tehnytkin. Pimeys ei kyllä innosta yhtään. Tämä vuodenaika ottaa ihmisestä mittaa.
  Hei Piikko, kiitos taas. Pöytä on kirpparilöytö, messinkinen lautanen jonka alla sorvatut jalat, varmaan jostain basaarista kotoisin. Se sijaitsee lasikattoisella parvekkeella, missä olen kuvannut suurimman osan blogin kuvista.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.