perjantai 22. heinäkuuta 2011

Keittiö

Perheen pyöriessä ympärillä olen minirintamalla viime aikoina lähinnä rakentanut kahden huoneen lattiaa. Pihalla on ollut hyvä hioa ja lakata näillä keleillä. Lattioiden valmistumista odotellessa alla kuvia kartanon keittiöstä. Seinät näyttävät kaipaavat vielä hyllyä ja muuta rekvisiittaa. Suunnitelmia kyllä on - keittiössähän voisi olla vaikka kuinka paljon tavaraa.

Lattia on akryylimaalattuja kartonkipaloja, saumat täytin kipsivellillä. Kattoparrut ovat rakettikeppejä, takaosaan niitä tulee vielä lisää. Keskellä oleva pöytä on Bilteman sytyketikkuja ja valmiita sorvauksia. Huuva ja hella ovat kapalevyä, listoja ja kartonkia. Halkovarasto on kapalevyä ja pikasiloitetta.

Ruuat, astiat pöydällä ja pullot olen tehnyt fimosta, korit paperi- ja ekonarusta. Palvelijakellon olen tehnyt Eurominin kulkusista, nupeista ja metallilangasta. Ovesta pilkottaa eteisaula, joka on vielä tuumaustauolla.
Raastin on ostettu Mirkalta, oven vieressä oleva naulakko on samoin ostettu Nukke- ja nallemarkkinoilta. Anteeksi en muista tekijän nimeä.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tuo palvelijakello on tosi hienosti tehty!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minimami, paljon on vielä tehtävää. Keittiö on sitä vähemmistöä huoneita, joissa olen päässyt fiilistelemään. Muut ovat rakennustyömaata, joka toivottavasti vähenee ja valmistuu pian.

  Thank you Nina, there is so much to do. Most of the rooms are still under construction.

  VastaaPoista
 3. Kaunis keittiö! Tykkään kovasti tuosta vaaleansinisestä väristä!

  VastaaPoista
 4. Thank you Sans! It's fun trying to make rooms look believable to certain period and place. Thou I have't lived in France at the end of 19th century.

  VastaaPoista
 5. Tosi kodikas keittiö. Erityisesti tykkään lattiasta(mielenkiint. tekotapa), kattoparruista(itse löydettyä materiaalia) ja liedestä(mahtavan säntillisen siististi saatu luukut ym.tehtyä). Kokonaisuus on jo nyt upean avara ja valoisa.

  VastaaPoista
 6. Viehättävä keittiö, kaikkea ihanaa on blogisi pullollaan!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi. / Thank you for visiting my blog.